New Dacia Duster

Mercedes с нова мобилна луксозна къща

Mercedes Zetros

Mercedes Zetros

Реклама Renault Arkana
По време на тазгодишното издание на специализираното изложение Caravan Show в Дюселдорф (30 август- 7 септември), Mercedes-Benz представя новата си луксозна офроуд мобилна къща, разработена на базата на модела Zetros.

Специалното превозно средство е разработено съвместно със специалиста в областта на надстройките Hartmann Spezialkarosserien и на луксозното интериорно оборудване Hünerkopf.

Специалният Mercedes-Benz Zetros е оборудван със 7.2 литров, шестцилиндров, редови двигател, който е в състояние да генерира максимална мощност от 326 конски сили, и който е комбиниран с шестстепенна автоматична предавателна кутия.

В задната част на офроуд мобилната къща откриваме луксозно изпълнение с дървени и каменни орнаменти, душ-кабина с мозайка, двойно легло, мултимедийна система, сателтна чиния, интернет свързаност, LED екран, специална диодна осветителна система с мека светлина и други.

Специалният Mercedes-Benz Zetros разполага с два огромни резервоара- 300 литра за сладка вода и 600 литра за дизеловото си гориво, литиево-йонна батерия, соларна инсталация, климатична инсталация, два вторични отоплителни системи, дизелов агрегат за подгряване на вода и други. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024