Каня те на обяд  тази  вечер

Статистика

  1. 312689 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Причините за кризата в България и основните изводи

/ Анализи 71
Alarmstufe Rot Alarmstufe Rot / Неутрално
[quote#12:"Purple Stone Owl"]Появи се и любимият ми анализатор. Още не съм прочел анализа, но вярвам - отново ще е на висота и ще се насладя на Анализ.[/quote] Редовното седмично обобщение на опорните точки, лансирани от Росслилавтролбриг през последните седем дни.
(Виж повече >)

Причините за кризата в България и основните изводи

/ Анализи 71
roumen roumen / Неутрално
Първо смиловска помия някаква, после дайновска такава, а накрая карабоевска помия за напреднали. Хубав вестник и авангарден е Работнически Дневник. Юмрука на ППДБейската пропаганда.

Причините за кризата в България и основните изводи

/ Анализи 71
Манчо Манчо / Весело
[quote#44:"Stan"]Причините за кризата в България се казва ПП-ДБ, а ГЕРБ са виновни че им подкрепиха конституционните промени![/quote] Подкрепиха, но с уговорки. Харвардците не се усетиха какъв е номерът и с редостен вой обявиха нов етап в българския конституционализъм. Само няколко месеца по-късно и хората във Филиповци са наясно какво е мозъчното съдържание на "експерт-конституционалистите", допуснали тази серия от гафове, която сега радва очите ни! Не мога да присъдя вина на ГЕРБ, те ни дадоха блестяща възможност практически да се убедим колко струват заканите на пъпкодебарките в областта на съдебната реформа! Междувременно ни предложиха и наслада в областта на бирбата на хлебарките с корупция и мафия. Коцев, Банкова, Рашков и компания са на пангара за очевидно топли връзки с мафиоти, а те всички са пъпкодебарки - разхвалвани и саморазхвалвани антикорпуционери и антимафиоти!... Страхотни тупаници по харвардските муцунки от селския тарикат Буци. С тях мутрата ги вкара в серия от разсмиващи опити за оправдания, която вече е на ръба на безумието. Лошо, лошооооооооо, кофти избори за пъпкодебарките се очертават, електоралният шут по изисканите им задници може да се окаже с дефлоративен характер🤣🤣🤣
(Виж повече >)