Видео: Бичето, Яра Браво и Рут Колева канят почитателите си на Sea Garden Festival

Яра Браво (Yarah Bravo

Хип-хоп и R'n'B изпълнителката Яра Браво, една от наистина сензационните за българската сцена личности Бичето и соул и джаз певица Рут Колева записаха свои видео обръщения към почитатели си, с които ги канят на новия музикален фестивал в Бургас Sea Garden Festival, съобщиха организаторите.


Той ще се проведе на 9 август на две сцени в Летния театър, като освен на много и разнообразни изпълнения на живо и диджеи ще бъде домакин и на "Холи" - Фестивал на цветовете.




Рут Колева се обръща лично към читателите на "Дневник":


Билетите за събитието вече се продават на преварителна цена от 12 лв. в мрежата на "Ивентим", а в деня на събитието на входа те ще са по 18 лв..




Карта на фестивалната зона с основна и диджей сцена

© Организаторите

Карта на фестивалната зона с основна и диджей сцена


Програмата на основната сцена на Летния театър ще започне в 16:30 с гостите от Варна Добо Марзов и Selector Stiliyan, които ще подгреят настроението със своята музикална селекция от добри фънк, соул и диско класики. От 18:30 ч. тяхното място на сцената ще заеме танцова програма на Flowtron Crew, съчетаваща различни елементи от хип-хоп културата, хаус танците и попинг движенията.


Джаз изпълненията на Васил Пармаков и Димитър Карамфилов ще са от 19 ч.. След тях е ред на група "Ревю", която публиката може да очаква малко след 20 ч.. Час по-късно те ще отстъпят място за нежния соул и джаз глас на Рут Колева и нейните музиканти. Те ще бъдат и прехода към дългоочакваното завръщане на музикалната сцена на Бичето и неговия деветчленен състав, които се очакват на сцената около 15 минути преди 23 ч.


Видео: Бичето, Яра Браво и Рут Колева канят почитателите си на Sea Garden Festival

© Организаторите


Точно в полунощ е отреденото време и за реге вибрациите на Rebelites, които ще подгреят чуждестранните звезди на вечерта - DJ Vadim и Яра Браво (Yarah Bravo). Тях публиката може да очаква малко след 1 часа през нощта.


Най-рано през деня започва програмата на Фестивала на цветовете "Холи". Успоредно с началото на цветните експлозии в 14 ч., които ще са на всеки кръгъл час в пространството, отделено зад Летния театър, там на диджей сцената музиката ще подбират последователно диджей Stoyan, Emil Prize и Bruhu от Camp Sessions, а след това и Veda в 19:30 ч.. Ежечасните експлозии от цветове на "Холи" - Фестивал на цветовете ще приключат и с музикалната им програма в 22 ч. Тогава започва и диджей програмата на Sea Garden Festival, която включва Pheel и Funktool, Ramsey Hercules, Peter Skoog, Sirius & Methodikal, Ivo Graves и Ihou.


Фестивал на цветовете в София >


Всичко, което трябва да знаете за: