Skoda Monte Carlo

Лудият Макс се завръща! - видео

Юли 30, 2014
Лудият Макс се завръща! - видео

Лудият Макс се завръща! - видео

Реклама Opel Stock
В нета на разположение е първият трейлър на четвъртата серия за приключенията на Лудия Макс - Mad Max: Fury Road. По всичко личи, че новият филм има всички компоненти на старите и потенциал за пореден кино-хит. Само че този път в ролята на Макс не е Мел Гибсън, а Том Харди, но пък са същите режисьор - Джордж Милър и сценарист Ник Латурист, както и създателят на комикса Брендън МакКарти.

Заснемането на филма е станало в Намибия, за разлика от първите три серии, заснети в Австралия. Сред останалите известни артисти във филма са Чарлиз Терон, Роси Хънтингтън-Уайтли, Николас Хоулт, Зое Кравиц и австралийския топ-модел Меган Гейл.

За тези, които са позабравили сюжета на серията за Лудия Макс, напомняме, че разказва за пенсиониран полицай на име Макс Рокатански. Той живее в болен следапокалиптичен свя, в който оживелите се борят главно за гориво. В най-новата серия битката, обаче е за водата.




Не по-малка популярност на сериите, освен героите, създават и автомобилите в тях, и най-вече машината на Макс - купе-вариант на австралийски Ford Falcon от 1973-а, преобразен в "Interceptor" /изтребител/, каквато е ролята на колата във филма. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Екстремният DEFENDER OCTA с дебют на 3 юли (Видео)

Апр 25, 2024
Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024