Престрелка с убити и ранени край Славянск в Украйна

Води се сериозен бой, потвърдили са от градската болница
Обновена: 24 апр 2014 12:52 | 24 апр 2014 12:13, Елка Василева
62
Престрелка с убити и ранени край Славянск в Украйна
Снимка: Reuters

На входа на Славянск откъм град Святогорск, който е под контрола на войските на вътрешното министерство на Украйна, е започнала престрелка между неизвестни лица и силите на народното опълчение на Славянск, съобщи РИА Новости.

По данни на градския сайт Slavgorod.com.ua двама мъже от местната самоотбрана са загинали, има и ранени. От централната градска болница за РИА Новости подтвърдили, че "се води сериозен бой, продължават да пристигат ранени".

Още по темата

"Преди 40 минути на шосето по направление от Славянск към Святогорск беше открита група въоръжени лица. От контролния пост натам беше изпратена мобилна група, но от гората по нея откриха огън. При престрелката е убит един и един е ранен", съобщи местното издание Kramatorsk.INFO , като цитира представител на щаба на силите за самоотбрана в Славянск.

Барикадата от автомобилни гуми на контролния пост гори и се чува стрелба, докато над зоната прелита хеликоптер, съобщи от мястото на събитието кореспондент на Франс прес. Проруските сепаратисти казали, че сами са го запалили. Те водят бой, докато се оттеглят. Един от тях твърди, че видял седем украински бронетранспортьори от другата страна на барикадата.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: украйнаСлавянск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
st преди 9 години
tezi hora ve4e nikoga nqma da se priznaqt za ukrainci-kruv toku-taka ne se mie...
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хунтата се омърси с кръвта на собствения си народ.Това няма да остане ненаказано.Фашизоидните отпадъци в Киев ще платят за безумията,но не с доларчетата на Чичо им Сам.
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудя се как все още има наивници мислещи, че империализма е руски.Русофобските безмозъчни *** с гладки мозъци, свикнали да каканижат каквото им смели хамериканската пропаганда,освен, че са с интелектуални отклонения(само пълен слепок не успява да види как фиашиста хунта е узурпирала властта вУК), са и национални предатели, защото сакнциите,които ще наложи ЕС ще треснат като мощен бумеранг първо България.Русофобския планктон е пиндофил готов да си унищожи родината, зада угоди на Господаря си
37
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хаха, не знам тука какъв фашизъм ги гони много от пишещите. параноя.
36
4
 
16
 
! Отговори
болгар преди 9 години
Смешни украйнци! Поиграйте си още малко с нервите на Владимир Владимирович и след няколко часа ще видите какво ви чака! Смеши БАНДЕРОСИ *** на американските нещастници
35
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще падне "Империята на злото"
34
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До TulskiТова се нарича електромагнитно оръдие и го разработваха в началото на 80-те, но се отказаха от това. Едва ли ще се връщат на стара идея.-------------------- След като на Джералд Форд монтират електромагнитен катапулт, изстрелващ 15 тонен самолет, дали според тебе нямат релсово оръдие, което изстрелва 100 кг снаряд?
33
5
 
18
 
! Отговори
Алекси преди 9 години
До Руските подръжници /39/Момче, отде реши, че руските подДръжници искат война? Аз поддържам политиката на Путин и с удоволствие виждам, че той, Лавров, Шойгу се държат твърдо и премерено. Де ги такива политици на Запад? Кери? Нещастникът Оланд? Фрау или фройлайн Меркел - веднаж така, следващият ден - иначе, защото като преспала, се сетила, че санкциите ще доведат самата Германия до катастрофа - минус 300000 работни места. Русия не трябва да прави повече компромиси!Веднаж им показа, два пъти
32
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
MAIDANCITE PREKRA4IXA VSQKAKVI GRANICI I 6TE QDAT ZASLUJENO PERDAXA.
31
8
 
27
 
! Отговори
майорски преди 9 години
Путин го каза мноог ясно...няма вечно да отстъпваме само и само да можем да седнем на една маса с вас....Компромисите са недопустими вече ....ама Хамериканците не разбраха какво им каза май ...
30
9
 
5
 
! Отговори
Бобчо,пиле преди 9 години
Един маниак окупира част от свободна Украйна,но забравяш бързо,типично за вас.Жалко,че има такива хора между нас.Но запомни,ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН.Бъди здрав и все така оперен на книга.
29
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Руските подръжнициПрав си ..безумие е ....но кой доведе ситуацията до това положение .....1) Русия от октомври 2013 до февруари 2014 не се месеше и призоваваше Америка и ЕС да не се месят в Украйна....да ама не ...те западняците си мислеха ???? какво ли ?2) Русия взе Крим и каза нека преговаряме.....да ама не ѝамрикаците решиха да налагат санкций..3) Избуханаха междуособици в източна Украйна ....Русия пак призова нека преговаряме...да преговаряха и после си правят каквото са си решили..
28
11
 
7
 
! Отговори
Руските подръжници преди 9 години
се радват,ако има война.Момчета,това е безумие и най-лошото решение на кризата.Света ще се срине,няма да подмине и тук пишещите,и нашите деца.На какво се радвате?На смъртта на хората?Това си е БЕЗУМИЕ.
27
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Насила хубост не става!Руснаците си стоят кротко настрна защото знаят че при идващите избори тия "майданци" с автоматите ще трябва да си ходят бързо бързо!
26
8
 
25
 
! Отговори
777 преди 9 години
В деня , в който реално започна войната, нас ни баламосваха по всички тв-та за някакви ЕГН-та от бъгнатата система на Грао. Никой не каза истината- че вече се води война.!Истината е , че САЩ са пред тотален фалит и на тях им трябва война- за да изнасят дълг и да грабят чужди ресурси, иначе доларът е аут! Жалко за обикновените хорица , които както винаги ще го отнесат!
25
7
 
20
 
! Отговори
Цензура преди 9 години
Боят настана. До утре вечерта вероятно ще се реши съдбата на У-край-на. Едва ли вече е възможна фе-дера-лизация. *** изживява последните си дни в тази си цялост.
24
8
 
21
 
! Отговори
Hells Bells преди 9 години
Киев трябва спешно да се окупира и да се изгонят шевронтийските сили от там !
23
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SLAVA UKRAINE!
22
30
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДОЛУ РУСКИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ!
21
8
 
37
 
! Отговори
далекопровод преди 9 години
Айде бе да излезе ООН то с резолюция срещу режима в Украйна, че избива собственото си население ! Значи за Башар който води битка със структурите на ислямистите го обявиха за диктатор, а когато наши хора използват оръжие срещу волята на народа е мироопазваща операция!

Спонсорирани публикации