Skoda Monte Carlo

Новата Honda HR-V идва в Европа през 2015

Новата Honda HR-V идва в Европа през 2015

Новата Honda HR-V идва в Европа през 2015

Реклама Opel Stock
По време на международното изложение в Ню Йорк, на щанда на Honda дебютираха два нови автомобила, които ще присъстват в портфолиото на марката, както за Северна Америка, така и за Европа. Пазарното лансиране на новото поколение на компактния модел Fit (Jazz в Европа) беше съпроводено с първите снимки на изцяло новия компактен всъдеход HR-V, който ще бъде пуснат в продажба в САЩ през зимата на тази година, а през следващата и двата автомобила ще бъдат достъпни и за европейските потребители.

Новата Honda HR-V е разработена на същата платформа, на която и Fit, но обещава да предложи на клиентите повече функционалност и високи технологии, както и интериорен простор, благодарение на уникалното си централно разположение на резервоара и модулната система на седалките Magic Seat. За момента, от Honda не обявяват друга информация за новия си всъдеход, но коментират, че той ще постави началото на цяло семейство многофункционални предложения.

Световна премиера на щанда на Honda на салона в Ню Йорк направи и новата версия на хуманоидния робот ASIMO (Advanced Step in Innovative Mobility), който може да се похвали с подобрената функция на ръцете, възможността за пеене на английски и японски, както и по-бързото тичане, по-плавното изкачване на стълби и преминаване между ходене и бягане. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

Новото MINI Aceman

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BYD Mazda

BYD Experience Day с Yangwang U8 - видео

Апр 24, 2024