Lasurit

Дни на отворените врати на Great Wall Център Митвас - 25, 26 и 27 април

Апр 23, 2014
Дни на отворените врати на Great Wall Център Митвас - 25, 26 и 27 април

Дни на отворените врати на Great Wall Център Митвас - 25, 26 и 27 април

Реклама Nissan X-Trail
Митвас ЕООД, оторизиран дилър на Great Wall за град София, организира дни на отворените врати за своите клиенти и за почитателите на марката у нас, по време на които ще представи новите модели на компанията.

В рамките на дните на отворените врати на Great Wall Център Митвас са предвидени пробни шофирания на петте модела, включени в промоционалните оферти на компанията.
Най-голям интерес се очаква да предизвикат последния SUV модел на Great Wall – H6, чиято премиера се състоя преди малко повече от месец и дългоочаквания в България практичен седан Voleex C30.

Заедно с тях в кампанията участват и осъвременения вариант на доказалия се високопроходим Hover H5, модерния градски автомобил за индивидуалисти – Voleex C20R, както и пикап №1 у нас – Steed 5.

Уверете се сами в предимствата на родната марка и заповядайте на дни на отворените врати на 25-и, 26-и и 27-и април от 10 до 17 часа в автосалона на Great Wall Център Митвас в София на бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 48. Ще ви посрещнем със специални търговски оферти за налични автомобили, преференциални лизингови и застрахователни предложения. Очакваме ви! Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии