Трафикът в страната се нормализира

Трафикът в страната се нормализира

© Асен Тонев

Трафикът в страната се нормализира, след като в първия почивен ден на великденските празници движението в много части на страната беше натоварено. Заради това и заради проливния дъжд в много области движението беше затруднено.


Към 18.00 часа турски ТИР се обърна на пътя между селата Добри дол и Тополовец. Няма жертви. Движението беше възстановено, съобщи агенция "Фокус".


Интензивно е движението по главен път Е-79 и в двете посоки. Движението е натоварено в района на обходния маршрут от Сандански до село Кулата.




13 катастрофи са регистрирани във Варна от началото на деня. При инцидентите няма пострадали граждани, нанесени са материални щети по автомобилите. Трафикът по пътищата във Варненска област е частично натоварен. По-интензивно е движението по автомагистрала "Хемус" в участъка Варна - Шумен, но не се образуват задръствания. Нормално се пътува в посока Добрич, Граничен пункт Дуранкулак, както и в посока Бургас.


Не са регистрирани тежки катастрофи в Бургас. С нормална интензивност се осъществява движението в областта.


Натоварено е движението в област Велико Търново. По-засилен e трафикът по пътя Варна – София, Велико Търново- Русе и Прохода на Републиката. Остава затруднено движението в района на Севлиево на път София – Варна.


Леко пътнотранспортно произшествие стана на прохода Превала между два автомобила поради несъобразена скорост. Няма пострадали, щетите са само материални.


Пътят Асеновград – Смолян е отворен, след като в района на Юговско ханче стана катастрофа.
Нормално се осъществява движението през граничните контролно-пропускателни пунктове по българската граница. Няма информация за опашки от автомобили на граничните пунктове.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията: