Йешич: Ако играем по този начин, няма да имаме проблеми

Йешич остана много доволен от играта на своя отбор във Варна

© Lap.bg

Йешич остана много доволен от играта на своя отбор във Варна

Старши треньорът на "Литекс" Миодраг Йешич изрази разочарование от равенството 1:1 при гостуването на "Черно море", но остана много доволен от играта на своя отбор. Според него с подобна игра оранжевите ще изпълнят целта за класиране в Лига Европа. 


"Труден съперник, труден терен. Имахме положения, заслужавахме да спечелим три точки, но не се получи. Допуснахме нелеп гол, а след това пропуснахме и още положения", заяви сръбският треньор след мача. 


"Мога да честитя на футболистите си, защото дадоха всичко от себе си и контролираха мача от първата до последната минута. Ако играем по този начин, няма да имаме проблем да постигнем целите си", добави Йешич. 




Той коментира лаконично ситуацията, при която "Литекс" можеше да получи дузпа за нарушение на Георги Китанов срещу Вилмар Джордан през първото полувреме. "Всички видяхте какво се получи. Но има съдии, които решават дали дадат дузпа, или не."


"Литекс" пропусна отлична възможността да завърже битката за титлата, като съкрати изоставането до лидера "Лудогорец" само на три точки преди директния мач между двата отбора в Ловеч през следващата седмица. 


"Не искам да говоря за титла. Важното е, че се вдигнахме от малката криза, в която бяхме. Играем мач за мач, пък ще видим какво ще стане", завърши Йешич.