Братята на загиналия актьор Пол Уокър ще го заместят в "Бързи и яростни 7"

Пол Уокър

© Скрийншот от YouTube

Пол Уокър

Братята на актьора Пол Уокър, който загина в автомобилна катастрофа през ноември 2013 г., ще довършат снимките на "Бързи и яростни 7", се казва в съобщение на страницата на филма във "Фейсбук". Според него Уокър е заснел основните драматични сцени и братята му Кейлъб и Коди, които имат силна визуална прилика с актьора, ще го заместят в оставащите екшън кадри и ще "запълнят някои малки празнини в продукцията".


Пол Уокър изпълняваше ролята на полицай Брайън О'Конър, една от главните в изключително успешната поредица за любители на спортни коли и автомобилни надбягвания. Смъртта му отложи премиерата на седмата част от юли 2014 за април догодина.


В началото на този месец продуцентите обявиха, че възобновяват снимките, но не се знаеше какво ще стане с липсващите кадри на героя на Уокър.




"Присъствието на Кейлъб и Коди на снимачната площадка ни кара да се чувстваме сякаш Пол е с нас... Така Брайън О'Конър ще продължи да живее и ще почетем Пол с неговата най-запомняща се роля", гласи още съобщението.


Актьорът, който беше известен като почитател на спортни коли, почина в автомобилна катастрофа на 30 ноември миналата година на път за събитие на благотворителната си организация Reach Out Worldwidе, след като поршето, шофирано от негов приятел, се удари в стълб и се запали. Според доклада от разследването причината за инцидента е "несъобразена скорост". Пробите за алкохол и наркотици на двамата загинали пътници бяха отрицателни.


Всичко, което трябва да знаете за: