Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Моника Панайотова напуска младежката ГЕРБ и се отказва от листата за евровота

4 коментара
Моника Панайотова

Евродепутатът от ГЕРБ и председател на младежката организация на партията Моника Панайотова обяви в отворено писмо в сряда, че напуска председателския пост и се отказва от участие в листата на партията на избираемо място за евроизборите на 25 май.

"За да бъдат избегнати всякакви спекулации в публичното пространство, свързани с предстоящото обявяване на евролистата на ГЕРБ, бих искала да ви информирам, че поради предстоящия ключов етап от своята докторантура, както и поради тазгодишното навършване на годините за членство в младежката организация на ГЕРБ, освобождавам поста председател на МГЕРБ и помолих ръководството на ГЕРБ да не участвам като кандидат в изборите за Европейски парламент", казва в писмото си Панайотова.

"Предстоящата кампания за европейски избори на 25 май е отлична възможност нови и по-млади хора да се наложат като умения и експертиза, както и на бъдещия председател на МГЕРБ да се наложи като млад лидер", продължава евродепутатката, считана за перспективен кадър в партията на Борисов.

"Използвам възможността да благодаря на всички граждани за гласуваното доверие, на младежите на ГЕРБ от цялата страна, вече близо 12 000, за тяхната всеотдайност и доброволен труд, които полагат в името на каузата за европейско развитие на България, благодаря на ръководството на партията за подкрепата през годините, на нашите чуждестранни партньори и подкрепата на екипите си, както в МГЕРБ, така и в Националния и Европейския парламент", казва в писмото си още Панайотова, като отбелязва, че е била номинирана за листата от партийните структури в 24 от 28-те области на страната.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

4 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. demokrat
    #4

    Нали за това го прави за да изглежда европейско.Иначе ние си знаем.Става това, което каже бате Бойко.Ама не казвай на никого.

  2. kosta
    #3

    Изглежда европейско поведение. Хубаво, по-хубаво от младежите на БСП с бабите пред НДК

  3. LZ
    #2

    Доста наивно, #1....

  4. dimitardi000
    #1

    Ако е искрено браво! Достойно! Може би това е новото поколение български политици?

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.