Най-скъпото Audi RS7

Моделът струва повече от спортния флагман R8
16 апр 2014 15:43,
1
Най-скъпото Audi RS7
Снимка: Audi

Компанията Audi ще покаже на предстоящия автомобилен салон в Ню Йорк специална модификация на седана си RS7. Тя носи името Dynamic Edition и демонстрира възможностите за персонализация на машината.

Любопитното е, че Audi RS7 Dynamic Edition, което ще се предлага на северноамериканския пазар през лятото на 2014 г., е по-скъпо от спортния флагман на германския производител R8. „Горещият“ седан е оценен от създателите му на 146 045 щатски долара.

За тази сума клиентът получава в добавка към стандартната версия преден сплитер, заден дифузьор и преден капак от карбон. Също така и спортна изпускателна система, червени спирачни механизми и 21-цолови джанти от лека сплав. В интериора са включени седалки с черна кожа Valcona и елементи от въглеродни нишки.

Освен това от Audi са оборудвали машината с активно въздушно окачване с 3-степени на регулиране, система Audi Drive Select и спортен заден диференциал.


Новата версия се задвижва от познатия 4.0-литров туин-турбо V8 мотор с мощност 567 к.с. Той позволява на RS7 Dynamic Edition да ускорява от 0 до 96 км/ч (60 мили) за 3.7 секунди.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
В оборудването влиза и задължителния за БГ Суичър и тъмни очила.