Infiniti модернизира Q70

Добави версия с удължено междуосие
16 апр 2014 15:00,
0
Infiniti модернизира Q70
Q70L. Снимка: Infiniti
Японският производител на премиум автомобили Infiniti представи обновената версия на седана Q70, който преди това се продаваше под името Infiniti М. Една от новостите в гамата е появата на версия с удължено междуосие.

Новият модел, който вече ще се предлага във версии Q70 и Q70L, ще бъде официално представен пред публика след седмица в Ню Йорк. А продажбите на световните пазари ще бъдат факт още тази година.

Обновлението при екстериора на колата обхваща челните светлини, решетката на радиатора и стоповете, които вече разчитат на LED технология. Като цяло дизайнът на Q70 е вдъхновен до голяма степен от формите на Q50, придавайки на колата по-елегантен и съвременен вид.

Основната новост - по-дългата версия Q70L, разчита на удължено с 15 см. междуосие, чиято дължина достига 290 см. Освен повече пространство в салона, по-дългото междуосие доставя и по-добър комфорт по време на движение.

Промените в гамата от двигатели не са големи. Моделът ще се предлага с 3.7-литров V6, доставящ 330 к.с. и 366 Нм. Както и с 5.6-литров V8 с 420 к.с. и 565 Нм. Ще бъде наличен и хибриден модел, като се очаква и появата на дизелов мотор, но тези подробности ще станат ясни по време на премиерата. Всички двигатели се куплират със 7-степенна автоматична трансмисия.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари